Scule Electrice

Afiseaza: 1-30 din 517 produse

 Filtre

Sculele electrice de mână sunt dispozitive motorizate folosite pentru a realiza diverse sarcini de prelucrare a materialelor. Acestea sunt alimentate de obicei prin intermediul unui cablu de alimentare sau cu baterii reîncărcabile.

Rotopercutorul este o sculă electrică de mână concepută pentru a efectua găuri în beton sau cărămidă. Acesta utilizează un mecanism de percuție pentru a sparge suprafața și pentru a permite forajul.

Autofiletanta este o sculă electrică de mână concepută pentru a găuri și așchii filete într-o varietate de materiale, cum ar fi lemnul, plasticul sau metalul. Aceasta are o funcție de avansare automată pentru a ajuta la evitarea rupării filetului în timpul utilizării.

Polizorul unghiular este o sculă electrică de mână utilizată pentru a tăia și șlefui diferite materiale, cum ar fi metalul, piatra sau betonul. Aceasta are o roată de tăiere sau șlefuire care se rotește la o viteză mare pentru a realiza prelucrarea.

Rindeaua electrică este o sculă electrică de mână utilizată pentru a îndepărta stratul superficial al lemnului sau al altor materiale moi. Aceasta are o lamă de tăiere rotativă care taie stratul superior al materialului pentru a crea o suprafață netedă și uniformă.

Suport clienti 08:00 - 17:00

0769095050 office@depozitmateriale.ro
27d089b318eeb8ebce2d04d71d007a57

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!