Depozit Materiale.ro
MENIU

ACCESORII PENTRU MONTAJ

ACCESORII PENTRU MONTAJ
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
rating

Bride rigips

1,20 lei

Fără TVA: 1,01 lei

Brida Rigips 125 mm se foloseste  pentru fixarea structurii cu profile CD a constructiei din gips-carton de constructia portanta suport. Se pot face orizontal sau oblic. Aceasta brida se folos..

rating

Imbinare CD

1,30 lei

Fără TVA: 1,09 lei

Destinaţie şi domeniu de utilizare: se foloseşte la prelungirea elementelor de profil tip CD pe direcţie longitudinală. Se amplasează la capătul profilelor CD pe care dorim să le prelungim (până la mi..

rating

Piesa ancorare dubla CD

1,60 lei

Fără TVA: 1,60 lei

Piesa de ancorare dubla cd se utilizeaza pentru intersectiile/ incrucisarile in unghi drept, intre profilele CD de montaj (amplasate orizontal, pentru a asigura planeitatea constructiei) si profi..

Producători Knauf

rating

Piesa de suspendare rapida pentru tavane Knauf CD60

3,19 lei

Fără TVA: 3,19 lei

Piesa de suspendare rapida pentru tavane Knauf CD60 cu agatare tip ancora. Aceasta are amprenta ambutisanta pentru rigidizare, lamelă flexbilă, zincată la rece, fixată de corpul piesei pri..

rating

Piesa suspendare rigips

2,50 lei

Fără TVA: 2,10 lei

Piesa suspendare rigips a tavanelor din gipscarton pentru profile CD cu agatare tip ancora. Aceasta are amprenta ambutisanta pentru rigidizare, lamelă flexbilă, zincată la rece, ..

rating

Tija rigips suspendare 1 m

2,50 lei

Fără TVA: 2,10 lei

Tija rigips suspendare 1 m este folosita pentru plafoane suspendate.Tija rigips suspendare 1 m se utilizeaza in combinatie cu piesa de ancorare CD.Prin lamela-arc otelita a piesei de suspendare CD se ..

rating

Tija rigips suspendare 25 cm

0,80 lei

Fără TVA: 0,67 lei

Tija rigips suspendare 25 cm este folosita pentru plafoane suspendate.Tija rigips suspendare 25 cm se utilizeaza in combinatie cu piesa de ancorare CD.Prin lamela-arc otelita a piesei de suspendare CD..

rating

Tija rigips suspendare 40 cm

1,30 lei

Fără TVA: 1,09 lei

Tija rigips suspendare 40 cm este folosita pentru plafoane suspendate.Tija rigips suspendare 40 cm se utilizeaza in combinatie cu piesa de ancorare CD.Prin lamela-arc otelita a piesei de suspendare CD..

rating

Tija rigips suspendare 50 cm

1,50 lei

Fără TVA: 1,26 lei

Tija rigips suspendare 50 cm este folosita pentru plafoane suspendate.Tija rigips suspendare 50 cm se utilizeaza in combinatie cu piesa de ancorare CD.Prin lamela-arc otelita a piesei de suspendare CD..

rating

Tija rigips suspendare 75 cm

1,78 lei

Fără TVA: 1,50 lei

Tija rigips suspendare 75 cm este folosita pentru plafoane suspendate. Tija rigips suspendare 75 cm se utilizeaza in combinatie cu piesa de ancorare CD. Prin lamela-arc otelita a piesei de suspendare ..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)